欢迎访问浙江成考网 ! 本网站主要为广大浙江考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以浙江省教育考试院www.zjzs.net为准。
  • 2021年浙江成人高考指导报名入口
  • 当前位置:
    主页 > 成考试题 > 高起专 > 2020年浙江成人高考高起专《英语》模拟题及答案(3)

    2020年浙江成人高考高起专《英语》模拟题及答案(3)

    发布时间:2020-12-16
    来源:江苏成考网
    点击:

    2020年浙江成人高考预报名已经开始,你是已经开始复习了呢?还是打算裸考?下跟着浙江成考网一起来看看浙江成考英语模拟试题及答案。

      一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)

      在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其它单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

      ( )1.A. group B. about C. found D. without

      ( )2.A. result B. decorate C. suggest D. impress

      ( )3.A. water B. what C. chalk D. almost

      ( )4.A. jacket B. radio C. change D. hate

      ( )5.A. then B. invent C. ever D. eve

      二、词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)

      从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。

      ( )6. A computer _______ think for itself; it must be told what to do.

      A. can’t B. couldn’t C. may not D. might not

      ( )7. Don’t smoke in the meeting-room, ________?

      A. do you B. will you C. can you D. could you

      ( )8. —Have you moved into the new house?

      —Not yet. The rooms ________.

      A. are being painted B. are painting C. are painted D. are being painting

      ( )9. Alexander Graham Bell invented ________ telephone in 1876.

      A. \ B. a C. the D. one

      ( )10. We ________ each other the best of luck in the examination.

      A. hoped B. wanted C. expected D. wished

      ( )11. ______! There’s a train coming.

      A. Look out B. Look around C. Look forward D. Look on

      ( )12.—Will somebody go and get Dr. White?

      —He’s already been _______.

      A. asked for B. sent for C. called for D. looked for

      ( )13._______ he was old and sick did the enemy set him free.

      A. Until B. Not until C. Unless D. When

      ( )14.—We haven’t heard from Jane for a long time.

      —What do you suppose ________ to her?

      A. was happening B. to happen C. has happened D. having happened

      ( )15. These players lost the game. They were ______ players.

      A. losing B. lost C. lose D. being lost

      ( )16. Mrs. Smith warned her daughter ________ after drinking.

      A. never to drive B. to never drive C. never driving D. never drive

      ( )17.—Do you know Jim quarreled with his brother?

      —I don’t know, ________.

      A. nor don’t I care B. nor do I care

      C. I don’t care neither D. I don’t care also

      ( )18.—How did you find your visit to the museum?

      —I thoroughly enjoyed it. It was _______ than I expected.

      A. far more interesting B. even much interesting

      C. so more interesting D. a lot much interesting

      ( )19. We couldn’t eat in a restaurant because _______ of us had ______ money on us.

      A. all; no B. any; no C. none; any D. no one; any

      ( )20. On Saturday afternoon, Mrs. Green went to the market, ______ some bananas and visited her cousin.

      A. bought B. buying C. to buy D. buy

      ( )21. These oranges taste ________.

      A. good B. well C. to be good D. to be well

      ( )22. The students ________ busily when Miss Brown went to get a book she _______ in the office.

      A. had written; left B. were writing; has left

      C. had written; had left D. were writing; had left

      ( )23. When and where to build the new factory _______ yet.

      A. is not decided B. are not decided

      C. has not decided D. have not decided

      ( )24. The secretary worked late into the night, ______ a long speech for the president.

      A. to prepare B. preparing C. prepared D. was preparing

      ( )25._______ any frogs when winter comes.

      A. You hardly can find B. Hardly you can find

      C. You can find hardly D. Hardly can you find

      ( )26.—The light in the office is still on.

      —Oh, I forgot ________.

      A. turning it off B. turn it off

      C. to turn it off D. having turned it off

      ( )27. The hero of the story is an artist in his ________.

      A. thirtieth B. thirty C. thirty’s D. thirties

      ( )28. No one can be sure ________ in a million years.

      A. what man will look like B. what will man look like

      C. man will look like what D. what look will man like

      ( )29. Without electricity human life _______ quite different today.

      A. is B. will be C. would have been D. would be

      ( )30. John was made _______ the truck for a week as a punishment.

      A. to wash B. washing C. wash D. to be washing

      参考答案

      一、语音知识

      1.A 2.A 3.B 4.A 5.D

      二、词汇与语法知识

      6.A 7.B 8.A 9.C 10.D 11.A 12.B 13.B 14.C 15.A 16.A 17.B 18.A 19.C

      20.A 21.A 22.D 23.A 24.B 25.D 26.C

      27.D 28.A 29.D 30.A

      


    更多浙江成考资讯考生可加入浙江成考网成考考生交流群,群内有老师可免费在线咨询,掌握成人高考报考条件、备考知识等。

    免费获取
    【浙江成考网】
    为您定制的
    学历提升方案
    浙江成考网声明:
    (一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
    (二)网站文章免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。
    本文地址:http://www.zjckw360.com/zjckgaoqizhuan/493.html
    本文关键词:
    Copyright 2012-2021 浙江成考网 www.zjckw360.com All Rights Reserved.
    声明:本站为浙江成考民间交流网站,最新成考动态请各位考生以省教育考试院、各市成考办最新通知为准。
    本站地址:浙江省杭州市萧山区北干街道金城路560号心意广场2幢1302-4室 网站地图 备案号:浙ICP备2021011188号
    版权所有:杭州启奥教育科技有限公司
    网站资质认证
    考生在线服务 考生微信交流群
    考生交流群
    返回顶部