欢迎访问浙江成考网 ! 本网站主要为广大浙江考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以浙江省教育考试院www.zjzs.net为准。
  • 2021年浙江成人高考指导报名入口
  • 当前位置:
    主页 > 成考试题 > 高起专 > 2020年浙江成人高考高起专英语精选试题及答案(2)

    2020年浙江成人高考高起专英语精选试题及答案(2)

    发布时间:2020-12-16
    来源:江苏成考网
    点击:

    2020年浙江成人高考高起专英语精选试题及答案(2)。

      一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)

      在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

      ( )1.A.straight B.prefer C.enough D.fall

      ( )2.A.low B.though C.knowledge D.sold

      ( )3.A.calm B.hall C.talk D.ball

      ( )4.A.already B.each C.league D.weak

      ( )5.A.produce B.true C.computer D.news

      二、词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)

      从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。

      ( )6.Are you sure you don‘t have _______ advice to give me?I really need _______.

      A.any;any

      B.some;any

      C.any;some

      D.any;some

      ( )7.When we saw his face, we knew _______ was bad.

      A.the news

      B.some news

      C.a news

      D.news

      ( )8.The number of students in our school ________.

      A.increased

      B.is increased

      C.has increased

      D.are increased

      ( )9.________ your step,or you might fall into the water.

      A.See

      B.Watch

      C.Miss

      D.Look at

      ( )10.The meeting _______.

      A.is to put off

      B.is going to put off

      C.is to be put off

      D.will put off

      ( )11.Since the road is wet this morning,last night _______.

      A.it must be raining

      B.it must rain

      C.it must have rained

      D.it must have been rained

      ( )12.Nothing could stop _______.

      A.him come

      B.that the came

      C.him from coming

      D.him to come

      ( )13.The noise of desks _______ could be heard out in the street.

      A.opened and closed

      B.to be opened and closed

      C.being opened and closed

      D.having been opened and closed

      ( )14.The medicine will ______ you good.

      A.do

      B.save

      C.give

      D.help

      ( )15.A few years later,I found my hometown completely _______.

      A.changed

      B.changing

      C.to be changed

      D.to change

      ( )16.This novel is worthy of_______.

      A.reading

      B.read

      C.having read

      D.being read

      ( )17.It is very kind ______ see me.

      A.from you to

      B.as

      C.as if

      D.like that

      ( )18.It looks _______ it‘s going to rain.

      A.that

      B.as

      C.as if

      D.like that

      ( )19.The stone was so heavy that it was difficult for the old man to ______ it.

      A.lift

      B.reach

      C.rise

      D.touch

      ( )20.They lives ______ the other side of the road.

      A.in

      B.on

      C.for

      D.by

      ( )21.She can speak Japanese better than ________else.

      A.the one

      B.no one

      C.anyone

      D.another

      ( )22.This lesson is _______ than the last one.

      A.more easier

      B.more easy

      C.very easier

      D.much easier

      ( )23.Today‘s weather isn’t as cold as it was yesterday, ________?

      A.wasn‘t

      B.is it

      C.was it

      D.isn‘t it

      ( )24.This book is for students ______ native language is not English.

      A.of whom

      B.that

      C.which

      D.whose

      ( )25.You may not go out _______ your work is done.

      A.before

      B.until

      C.where

      D.as

      ( )26.Look what Father_______ me when he came from work.

      A.brought

      B.took

      C.carried

      D.fetched

      ( )27.Nobody knew _______ there.

      A.how long time I had been

      B.how long had I been

      C.how long time had I been

      D.how long I had been

      ( )28.The harder he studies,_______.

      A.he‘ll make great progress

      B.the greater progress he‘ll make

      C.he‘ll make greater progress

      D.the greater he‘ll make progress

      ( )29.________,I would have gone to see him.

      A.Have I had time

      B.Had I time

      C.Had I had time

      D.would I have had

      ( )30. He didn‘t go to France,the doctor suggested that he _______there.

      A.won‘t go

      B.not go

      C.not to go

      D.didn‘t go

      参考答案:

      一、语音知识

      1.A 2.C 3.A 4.A 5.B

      二、词汇与语法知识

      6.D 7.A 8.C 9.B 10.C 11.C 12.C

      13.C 14.A 15.A 16.D 17.C 18.C 19.A

      20.B 21.C 22.D 23.B 24.D 25.B 26.A

      27.D 28.B 29.C 30.B


    更多浙江成考资讯考生可加入浙江成考网成考考生交流群,群内有老师可免费在线咨询,掌握成人高考报考条件、备考知识等。

    免费获取
    【浙江成考网】
    为您定制的
    学历提升方案
    浙江成考网声明:
    (一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
    (二)网站文章免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。
    本文地址:http://www.zjckw360.com/zjckgaoqizhuan/497.html
    本文关键词:
    Copyright 2012-2022 浙江成考网 www.zjckw360.com All Rights Reserved.
    声明:本站为浙江成考民间交流网站,最新成考动态请各位考生以省教育考试院、各市成考办最新通知为准。
    本站地址:浙江省杭州市萧山区北干街道金城路560号心意广场2幢1302-4室 网站地图 备案号:浙ICP备2021011188号
    版权所有:杭州启奥教育科技有限公司
    网站资质认证
    考生在线服务 考生微信交流群
    考生交流群
    返回顶部